Walking football - s.v. Laar voetbalclub Weert

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Walking football

Walking football

 

Sportieve 60-plussers gezocht voor WALKING FOOTBALL

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn. Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Het is sportief, gezellig en belangrijk voor je sociale contacten!

De gezamenlijke Weerter Voetbalverenigingen hebben inmiddels een team van 10-11 spelers. Elke  woensdagavond wordt van 19.00 uur tot 20.00 uur samen getraind op het sportpark van FC Oda. Af en toe wordt er een wedstrijd gespeeld tegen een ander Walking Football team uit de regio. Deelnemers mogen gewoon lid blijven van hun eigen club. Om echter vaker een wedstijdje te kunnen spelen, zou uitbreiding van het aantal deelnemers meer dan welkom zijn. Dus als u het gezellig vindt om nog een balletje te trappen samen met leeftijdsgenoten, aarzel niet om contact op te nemen met Peter van Deuren, via email walkingfootball@fcoda.nl of telefoonnummer 06 – 83 24 58 24. Of kom gewoon eens kijken of een avondje meespelen.

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!