Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Aanmelding nieuwe leden

Aanmelding nieuwe leden

Wil je lid worden bij SV Laar? Nieuwe leden kunnen zich aanmelden door middel van het invullen van het aanmeldformulier. Iedereen kan op elke leeftijd lid worden van Voetbalvereniging SV Laar, echter een spelend lid dient minimaal 5 jaar oud te zijn. 

Download hier het aanmeldformulier.

Het aanmeldformulier kun je ingevuld inleveren bij de ledenadministratie (Nancy Vink). Je kunt het formulier eventueel ook scannen en versturen naar:

ledenadministratie@svlaar.nl

Let op:

 • Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.
 • Eén keer per week (doorgaans op donderdag) worden de verzoeken verwerkt, houd dus rekening met een reactietijd van 5 werkdagen.
 • Informatie omtrent teams en antwoorden op vragen zoals:  is er plek voor mij/ mijn zoon/dochter, mag ik/mijn kind deelnemen aan een proeftraining of wanneer zijn de trainingsdagen kunt u vinden op onze website onder "Voetbalzaken" of stel uw vraag aan een van de coördinatoren van Voetbalzaken: jeugdvoetbalzaken@svlaar.nl (jeugd t/m 18 jaar) of voetbalzaken@svlaar.nl (senioren).

 

SV Laar is altijd op zoek naar vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kunnen wij onze vereniging niet draaiend houden. Meld je daarom ook aan als vrijwilliger. Kijk op onze homepagina voor alle actuele vacatures.


Overschrijving vanuit een andere club

Indien men al bij een andere club voetbalt en daar lid is (of ooit geweest is in de afgelopen drie jaren) kan men overschrijving aanvragen naar SV Laar. 

Aandachtspunten:

 • Het aanvragen van overschrijving dient altijd vóór 15 juni te geschieden.
 • Er wordt altijd gecontroleerd of er openstaande (contributie)betalingen zijn bij de vereniging waar je vertrekt. Dit zijn afspraken die met de verenigingen en de KNVB zijn gemaakt. Zorg dus dat alles netjes is afgehandeld (voorwaarde voor overschrijving).

  Legitimatie
  Nieuwe leden van 16 jaar en ouder dienen tijdens aanmelding een kopie van een geldig legitimatiebewijs en een recente pasfoto te overleggen. 

  Als uw zoon of dochter lid wordt... De ouder(s) / verzorger(s):
  Naarmate de leden van SV Laar jonger zijn, dus te beginnen bij de F-pupillen, is de betrokkenheid van de ouder(s) en/ of verzorger(s) van groot belang. Zowel voor de leden zelf als voor de ouder(s) en/of verzorger(s). Sterker nog: zonder een grote betrokkenheid en inzet van de ouder(s) en/of verzorger(s), is een goede organisatie van de vereniging en voetbalplezier voor deze leeftijdcategorie onmogelijk.

  VAN DE OUDER(S) EN / OF VERZORGER(S) WORDT VERWACHT DAT ZIJ :
 • Er op toezien dat de informatie die de speler uitgereikt krijgt van zijn/ haar leider, daadwerkelijk wordt opgevolgd.
 • Bij toerbeurt meehelpen bij het vervoer naar de uitwedstrijden.
 • Er op toezien dat hun kind(-eren) alle trainingen bezoeken en alleen in uitzonderingsgevallen niet deelnemen aan de training.
 • Enthousiast zijn, stimuleer uw zoon of dochter en de medespelers.
 • Niet schreeuwen, laat het spel over aan de trainers en het team zelf.
 • Het coachen over laten aan de trainers.
 • Altijd positief blijven, juist bij verlies, wordt niet boos, de volgende keer beter.
 • De scheidsrechter doet ook zijn best, bemoeit u zich niet met zijn beslissingen.
 • De club van hun zoon of dochter zoveel mogelijk steunen, ook bij speciale acties of evenementen.
 • Hun mening op de juiste plaats geven, bespreek problemen met de juiste mensen.

NB: Tijdens trainingsavonden zijn de velden alleen voor de teams die training hebben. Spelers die toch op de velden aanwezig zijn worden weggestuurd en bij herhaling worden er maatregelingen genomen.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!