Overige wedstrijdzaken - s.v. Laar voetbalclub Weert

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Overige wedstrijdzaken

Overige wedstrijdzaken

De teams van SV Laar nemen deel aan de competitie zoals de KNVB ze heeft ingedeeld. De jeugd speelt de wedstrijden op zaterdag. De senioren en dames spelen de wedstrijden op zondag. De wedstrijden worden gespeeld volgens een schema. Hierin wordt de ene week thuis en de andere uit gespeeld. Alle senioren, dames, A1, B1, C1 en D1 spelen een volledig competitieprogramma (dus zowel uit als thuis). Elke speler dient tijdig aanwezig te zijn voor een wedstrijd. Vertrektijden worden kenbaar gemaakt door de leiders van elk team. 

Vervoer naar uitwedstrijden
Voor het vervoer bij uitwedstrijden wordt een beroep gedaan op alle ouders. Laat de jeugdleiders niet in de steek en help hen bij het vervoer naar uitwedstrijden. Vertrek is altijd vanaf Sportpark “Laarderveld”. Denk om de veiligheid van de kinderen en houd je aan de verkeersregels! Alle spelers, leiders en ouders verzamelen en wachten binnen de poort. Auto’s worden geparkeerd in de daarvoor bestemde parkeervakken. Let altijd goed op bij het verlaten van het parkeervak.

Wedstrijdschema
Tijdens wedstrijden zal er bij de ingang van de kleedlokalen een schema worden opgehangen. Op dat schema zijn de kleedkamernummers vermeld voor de betreffende teams maar ook vermeld als er van uw team verwacht wordt dat de netten opgehangen, en/of de goaltjes en/of de hoekvlaggen opgeruimd dienen te worden. Daarnaast is op dit schema ook aangegeven of u een andere kleur tenue (shirt) dient te dragen en welk team doelen en cornervlaggen dient op te ruimen.

Wedstrijdduur
De duur van de wedstrijden is als volgt vastgesteld: 
  • Senioren & Dames 2 x 45 minuten
  • Veteranen 2 x 35 minuten
  • A junioren 2 x 45 minuten
  • B junioren 2 x 40 minuten
  • C junioren 2 x 35 minuten
  • D pupillen 2 x 30 minuten
  • E pupillen 2 x 25 minuten
  • F pupillen 2 x 20 minuten
  • MF pupillen 2 x 12 minuten
Afgelastingen
Algehele afgelastingen worden door de KNVB gepubliceerd op teletekst pagina 603. SV Laar speelt in het district ZUID II. Daarnaast is het mogelijk dat SV Laar of de tegenstander een wedstrijd aflast. Deze afgelastingen worden zo snel mogelijk gepubliceerd op onze website www.svlaar.nl. Bij twijfel kan je altijd contact opnemen met je eigen leider.

Vriendschappelijke wedstrijden
Vriendschappelijke wedstrijden worden alleen geregeld door wedstrijdzaken. Dus niemand regelt deze wedstrijden zelf. Mocht er in de loop van het seizoen behoefte zijn aan vriendschappelijke wedstrijden dan kan er contact gelegd worden met wedstrijdzaken: Anky Sonneville (wedstrijdzaken@svlaar.nl)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!