Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contributie SV Laar

Contributie SV Laar

Spelend lid of niet spelend lid

Men heeft de keuze tussen een actief of een niet spelend lidmaatschap. Indien men voetbalt, vrijwilligerswerk doet of een bepaalde functie binnen de vereniging heeft, is een actief lidmaatschap verplicht. Men is dan niet alleen lid van SV Laar, maar ook van de KNVB en krijgt een KNVB relatienummer. De contributie van een actief lidmaatschap is hoger dan van een niet spelend lidmaatschap. Vaak kiezen leden na hun voetballoopbaan voor een niet spelend lidmaatschap, waardoor zij toch op de hoogte blijven van het reilen en zeilen bij SV Laar. Ook familieleden van spelers of anderszins betrokkenen kunnen natuurlijk niet spelend lid worden.

Wij wijzen er nadrukkelijk op dat bondsleden zijn verzekerd via de KNVB voor bepaalde risico's die verband houden met de vrijwilligerswerkzaamheden voor de club. Vrijwilligers die geen bondslid zijn, zijn niet op deze wijze verzekerd, daarom is het lidmaatschap voor vrijwilligers verplicht! De club komt in de kosten tegemoet door een vrijwilligerskorting te geven (zie hieronder).

 

Contributie

De contributie wordt jaarlijks vastgesteld in de Algemene Ledenvergadering.

Hieronder de contributie bedragen voor seizoen 2020-2021:

€ 188,- voor senioren

€ 158,- voor junioren (JO14-JO19)

€ 133,- voor pupillen (mini F- JO13)

€   40,- voor niet spelende leden

Betaling

Sinds dit seizoen worden de contributies geïnd door ClubCollect.

Leden die geen incassomachtiging hebben afgegeven ontvangen via ClubCollect een factuur voor betaling via Ideal en/of overschrijving.

Opzegging

Opzegging lidmaatschap dient voor 1 juli te geschieden.  Indien na 1 juli wordt opgezegd blijft men reglementair nog maximaal één jaar lid. Er vindt geen restitutie plaats gedurende het seizoen.

Vrijwilligerskorting

Leden die structureel vrijwilligerswerk doen hebben recht op vrijwilligerskorting:
€ 40 voor junioren (tot en met JO19)
€ 50 voor senioren
De vrijwilligerskorting wordt achteraf, aan het einde van het seizoen, verrekend.

Via onderstaand formulier kan de vrijwilligerskorting worden aangevraagd.

Let op, dit formulier geldt niet voor commissieleden, trainers en leiders. Zij ontvangen automatisch de korting aan het eind van het seizoen.

Hier vind je het vrijwilligersformulier voor het aanvragen van vrijwilligerskorting. 

SV Laar is altijd op zoek naar vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kunnen wij onze vereniging niet draaiend houden. Meld je daarom ook aan als vrijwilliger!

Niet spelende leden

Niet spelende leden zijn lid van onze vereniging,  ontvangen een KNVB relatienummer en zijn verzekerd via de KNVB voor bepaalde risico’s.

Niet spelende leden die structureel vrijwilligerswerk doen, betalen géén contributie!

Tegemoetkoming contributie

Degenen die het financieel moeilijk hebben om de contributie of voetbalkleding te betalen voor hun kind, kunnen in aanmerking komen voor een tegemoetkoming.

Neemt u hiervoor contact op met Stichting Leergeld via: http://leergeldweert.webklik.nl/page/start

Bij vragen over de contributie kunt u contact opnemen via mail: penningmeester@svlaar.nl contributie kan enkel worden voldaan via een automatische incasso. Leden die (nog) geen automatische incasso hebben afgegeven zullen hiervoor alsnog een brief krijgen.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!