Sportspreekuur - s.v. Laar voetbalclub Weert

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sportspreekuur

Sportspreekuur

Gratis sportspreekuur voor alle leden van SV Laar
SV Laar heeft sinds vorig seizoen een samenwerking met Jouwfysio.

Namens Jouwfysio zal fysiotherapeut Glenn Sonneville op dinsdagavond van half 7 tot half 8 op de club aanwezig zijn om jouw blessure te screenen.

Wat kun je verwachten tijdens het sportspreekuur?
Het is de bedoeling om in het sportspreekuur een snel inzicht te krijgen over jouw blessure. Dit kan een blessure zijn waar je al een aantal weken mee loopt of die je afgelopen week tijdens een training of wedstrijd hebt opgelopen. 
Door middel van een kort vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek wordt jouw blessure in kaart gebracht. Hieruit zal een diagnose komen en wordt advies gegeven omtrent het herstel en/of eventuele verdere behandeling.

Aanmelden.

Mocht je gebruik willen maken van dit gratis sportspreekuur dien je vooraf een afspraak te maken, dit kan per mail via glenn@jouwfysio.nl of per telefoon via 0495-796959.

 Welke diensten biedt Jouwfysio nog meer aan?

Jouwfysio geeft op donderdagavond een hersteltraining voor leden van de herenselectie, vrouwenselectie en JO19. Fysiotherapeut Sander Kusters zal hiervoor op donderdag van half 8 tot half 9 op de club zijn.

Ook is er afgelopen zomerstop op de velden van SV Laar een voetbalspecifieke zomertraining gegeven, om gedreven voetballers zo fit mogelijk aan het seizoen te laten starten. Bij voldoende aanmeldingen zullen deze trainingen ook in de komende zomerstop gegeven worden door een van de fysiotherapeuten van Jouwfysio. Dit geldt deze zomer tevens ook voor de jeugdleden van SV Laar. Nadere informatie hierover zal in de komende maanden kenbaar naar buiten worden gebracht. 

 

Voor fysiotherapeutische behandeling kun je altijd terecht bij Jouwfysio. Ze hebben hun praktijk gevestigd op een drietal locaties in Weert:

  • in het GezondheidsHuys op Moesel aan de Oudenakkerstraat 63
  • in het clubgebouw van AVW Weert op Parklaan 1C
  • in het Gezondheidscentrum Leuken op het Sint Jobplein 10

 

Voor meer informatie zie de website (www.jouwfysio.nl), stuur een mail naar wij@jouwfysio.nl of neem telefonisch contact op via 0495-796959.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!